Kies voor kwaliteit!

Kenmerken van goed bedlinnen:

  • het oogt mooi en trendy
  • het is duurzaam
  • u kunt het gemakkelijk wassen
  • het is voldoende groot

Lakens, hoeslakens, kussenslopen, … ze dragen bij tot de gezelligheid, esthetiek en afwerking van uw slaapkamer.
Slaaparchitecten bieden u een kwalitatief en trendy assortiment. U hebt de keuze uit tientallen modellen van de meest bekende merken.
De collectie verandert voortdurend.

banner-10

Enkele nuttige tips!

Tip m.b.t. de grootte – 1

Houd rekening met de hoogte van uw matras. Is uw matras binnenkort aan vervanging toe? Bedenk dan dat uw nieuwe matras tot 10 centimeter hoger kan zijn. Het is belangrijk dat uw bedtextiel ook dan nog past.

Tip m.b.t. de grootte – 2

Hebt u een dekbed van 200 x 200 centimeter? Koop dan toch een overtrek van 240 x 220 cm. Zo hebt u meteen passende overtrekken als u een nieuw dekbed koopt.

Tip m.b.t. de grootte – 3

Zorg dat uw lakens rondom zeker 20 centimeter groter zijn dan uw matras. Zo kunt u ze lekker glad aantrekken zonder dat ze ’s nachts loskomen.

Tip m.b.t. kwaliteit – 1

Kies voor linnen dat niet opwolt. Dat irriteert immers uw huid. Kies ook resoluut voor duurzame materialen met een kwalitatieve afwerking.

Tip m.b.t. kwaliteit – 2

Vraag altijd naar percale katoenen of katoen satijn. Deze materialen hebben de grootste duurzaamheid, zijn erg kleurvast én zijn zeer strijkvriendelijk.

Tip m.b.t. comfort

Koopt u bedtextiel? Vraag dan om de verpakking te openen. U moet letterlijk voelen of het textiel u een goed gevoel geeft.

Tip m.b.t. bescherming

Denk aan matrasbeschermers. Zij verlengen de levensduur van uw matras.

Stijn Neuteleers, slaaparchitect